Back to top

 

Osrednja humanistična knjižnica Filozofske fakultete (OHK FF)

Osrednja humanistična knjižnica Filozofske fakultete Univerze v Ljubljani (OHK FF) je največja fakultetna knjižnica Univerze v Ljubljani, tretja največja visokošolska in peta največja knjižnica v Sloveniji.

Sestavljena je iz 18 oddelčnih knjižnic, ki so razpršene po stavbi FF, prizidku fakultete in na dislocirani enoti FF na Zavetiški.


AKTUALNO

 

OBVESTILO

Zaradi bolniških odsotnosti bo Knjižnica za anglistiko, germanistiko in prevajalstvo od 12. do 15. 12. 2017 delovala po skrajšanem urniku, in sicer:

tor 7.30-15

sre 8-14

čet, pet 8-13

 

 Hvala za razumevanje.

 

Vpis in obnavljanje članstva v knjižnicah OHK FF

Na začetku študijskega leta morate študenti FF v matični oddelčni knjižnici urediti članstvo. Članarino ste plačali ob vpisu v letnik. S seboj prinesite študentsko izkaznico (oz. potrdilo o vpisu, če študentske izkaznice še niste prejeli) ter osebni dokument s fotografijo in podatki o bivališču.

Študenti 1. letnika prve stopnje in tisti, ki se v študijskem letu 2017/2018 prvič vpisujete na FF, se v knjižnice OHK FF vpišete ob prvem obisku svoje oddelčne knjižnice, kjer izpolnite pristopno izjavo. Priporočamo, da obrazec pristopne izjave natisnete in ga že izpolnjenega prinesete v knjižnico. Pri izpolnjevanju si lahko pomagate z vzorcem pristopne izjave. Študenti dvodisciplinarnih študijskih smeri se vpišete samo v eni oddelčni knjižnici.

Študenti višjih letnikov ob prvem obisku svoje oddelčne knjižnice obnovite članstvo. 

 

Pisarna OHK in knjižni nabiralnik preseljena

Od 22. 5. 2017 je pisarna OHK preseljena v sobo 37 v pritličju med glavnimi stopnicami. Knjižni nabiralnik je pred sobo 37.

_______________________________________________

 

Knjižnične novosti OHK FF