Back to top

Predstavitev

 

OPOZORILO: elektronski naslov stp@ff.uni-lj.si iz neznanega razloga ne deluje, zato vas prosimo, da do nadaljnjega sporočila, povezana z jezikovnimi tečaji, pošiljate tudi na naslov matija.vedenik@ff.uni-lj.si. Napako bomo odpravili v najkrajšem možnem času.

 

Tudi v študijskem letu 2018/2019 za vas pripravljamo pestro ponudbo jezikovnih tečajev. Poleg jezikov iz našega "železnega" repertoarja (angleščina, francoščina, italijanščina, nemščina, ruščina in španščina), bomo ponovno organizirali tečaje latinščine, stare grščine, nizozemščine, norveščine, švedščine in še mnoge druge. Urnike in prijavnice bomo objavljali sproti, vpis pa bo mogoč vse do 19. oktobra 2018.

 

Prijavo na želeni tečaj opravite v nekaj enostavnih korakih: v zavihku Jezikovni tečaji (na levi strani) izberite jezik in stopnjo, ki jo nameravate obiskovati. Nato izpolnite ustrezno prijavnico, jo natisnite in podpišite ter pošljite bodisi po pošti na naslov Filozofska fakulteta, Služba za tržne programe, Aškerčeva 2, 1000 Ljubljana, bodisi skenirano na stp@ff.uni-lj.si. Prijavite pa se lahko tudi osebno, in sicer v pisarni Službe za tržne programe (Filozofska fakulteta, 5. nadstropje, soba 507). Študente prosimo, da prijavnici priložijo kopijo potrdila o vpisu za študijsko leto 2018/2019. Če potrdila še nimate, ga lahko predložite tudi naknadno.

 

Ko bo v posamezni skupini prijavljenih 15 udeležencev, bomo prijave zaprli, za ostale, ki bi se zanimali za udeležbo, pa si bomo prizadevali odpreti dodatno skupino. Pridržujemo si tudi pravico, da v primeru premajhnega števila udeležencev tečaja ne izvedemo, o čemer bodo prijavljeni pravočasno obveščeni.

 

Tečajniki ob redni udeležbi (vsaj 70% prisotnost) po zaključku tečaja prejmejo potrdilo.

 

Za več informacij smo vam na voljo na tel. št. 01 241 10 09 oziroma na elektronskem naslovu stp@ff.uni-lj.si.

 

OPOZORILO: elektronski naslov stp@ff.uni-lj.si iz neznanega razloga ne deluje, zato vas prosimo, da do nadaljnjega sporočila, povezana z jezikovnimi tečaji, pošiljate tudi na naslov matija.vedenik@ff.uni-lj.si. Napako bomo odpravili v najkrajšem možnem času.

 

Vljudno vabljeni! 


Cenik za študijsko leto 2018/2019

Udeleženci

Cena za 60-urni tečaj

redni študenti 1. in 2. stopnje ter študenti 3. stopnje Univerze v Ljubljani

239,00 €

zunanji udeleženci

359,00 € 

Cene vsebujejo 22% DDV. Ena ura traja 45 minut, med urama je 5-minutni odmor. V primeru prijave 3 ali 4 udeležencev se tečaj izvede v obsegu treh četrtin prvotno predvidenih ur, cena pa ostane enaka.

Tečaji ne vključujejo preverjanja znanja. Izpite iz znanja tujih jezikov je možno opravljati pri Centru za pedagoško izobraževanje na Filozofski fakulteti.