Back to top

Predstavitev

 

Tudi v študijskem letu 2017/2018 za vas pripravljamo pestro ponudbo jezikovnih tečajev. Poleg jezikov iz našega "železnega" repertoarja (angleščina, francoščina, italijanščina, nemščina, ruščina in španščina), bomo ponovno organizirali tečaje latinščine, stare grščine, nizozemščine, norveščine, švedščine in še mnoge druge.

 

Prijavo na želeni tečaj opravite v nekaj enostavnih korakih: v zavihku Jezikovni tečaji (na levi strani) izberite jezik in stopnjo, ki jo nameravate obiskovati. Nato izpolnite ustrezno prijavnico, jo natisnite in podpišite ter pošljite bodisi po pošti na naslov Filozofska fakulteta, Služba za tržne programe, Aškerčeva 2, 1000 Ljubljana, bodisi skenirano na stp@ff.uni-lj.si. Prijavite pa se lahko tudi osebno, in sicer v pisarni Službe za tržne programe (Filozofska fakulteta, 5. nadstropje, soba 507). Študente prosimo, da prijavnici priložijo kopijo potrdila o vpisu za študijsko leto 2017/2018. Če potrdila še nimate, ga lahko predložite tudi naknadno.

 

Ko bo v posamezni skupini prijavljenih 15 udeležencev, bomo prijave zaprli, za ostale, ki bi se zanimali za udeležbo, pa si bomo prizadevali odpreti dodatno skupino. Pridržujemo si tudi pravico, da v primeru premajhnega števila udeležencev tečaja ne izvedemo, o čemer bodo prijavljeni pravočasno obveščeni.

 

Tečajniki ob redni udeležbi po zaključku tečaja prejmejo potrdilo.

 

Za več informacij smo vam na voljo na tel. št. 01 241 10 09 oziroma na elektronskem naslovu stp@ff.uni-lj.si.

 

Vljudno vabljeni! 


Cenik za študijsko leto 2017/2018

Udeleženci

Cena za 60-urni tečaj

redni študenti 1. in 2. stopnje ter študenti 3. stopnje Univerze v Ljubljani

239,00 €

zunanji udeleženci

359,00 € 

Cene vsebujejo 22% DDV. Ena ura traja 45 minut, med urama je 5-minutni odmor. V primeru prijave 3 ali 4 udeležencev se tečaj izvede v obsegu treh četrtin prvotno predvidenih ur, cena pa ostane enaka.

Tečaji ne vključujejo preverjanja znanja. Izpite iz znanja tujih jezikov je možno opravljati pri Centru za pedagoško izobraževanje na Filozofski fakulteti.