Back to top

 

Uporabne povezave

 


ERASMUS STUDENT HOUSING

Potrebujete pomoč pri iskanju nastanitve v času izmenjave?

Ta spletna stran je namenjena prav temu.


Pomoč pri iskanju ERASMUS prakse

Več o tem najdete na povezavi: https://ec.europa.eu/eures/droppin/en

https://www.europelanguagejobs.com/

Portal GoinGlobal, ki predstavlja odličen vir informacij pri iskanju praks oz. pripravništev v tujini, je do 30.6.2020 brezplačno dostopen. Več informacij najdete na Povezavi.


Program Voluntariat - zavod za mednarodno prostovoljsko delo

Možnosti za kratkoročno prostovoljstvo http://www.zavod-voluntariat.si/kratkorocno-prostovoljstvo/, informacije o taborih so podane tukaj http://www.zavod-voluntariat.si/voluntariatove-novicke/mednarodni-tabori/se-nimas-nacrtov-za-poletje-prijavi-se-na-mednarodni-prostovoljski-tabor/.

Poleg EVS izvajajo tudi program GLEN: http://www.zavod-voluntariat.si/dolgorocno-prostovoljstvo/glen-program/.


TEŽAVE Z ODVEČNO PRTLJAGO PO ODHODU Z IZMEJAVE?

Skupina študentov je razvila rešitev za presežno prtljago – storitev Eurosender. Cenovno ugodna in zanesljiva storitev na pregledni spletni strani vam v sodelovanju z vodilnimi evropskimi ponudniki hitre pošte omogoča enostavno in ekonomično pošiljanje v le nekaj trenutkih po ceni, ki je pogosto več kot 50 % nižja od pošiljanja z običajno pošto in še bistveno več od pošiljanja s primerljivo hitro pošto.

Obiščite spletno stran www.eurosender.com in preverite odlične ponudbe po ugodnih  cenah. Še večjo ugodnost lahko študentje Univerze v Ljubljani uveljavljate s promocijsko kodo: UNILJ5% 


Nov globalni sistem za iskanje univerz

Razmišljate o vpisu na univerzo? V pomoč pri izbiri prave ustanove vam bo novi globalni sistem U-Multirank. Vključuje več kot 850 univerz in visokošolskih ustanov po celem svetu, največ (62%) iz Evrope.


Spletne povezave, kjer lahko najdete povezave na različne štipendije, ki jih nudijo tuje institucij