Back to top

Sprejem športnikov

V sredo, 14. junija 2017, je prodekan Filozofske fakultete izr. prof. dr. Gregor Perko sprejel študente športnike, ki so v tem študijskem letu sodelovali na tekmovanjih v različnih športih in uspešno zastopali barve Filozofske fakultete.

Najprej je vse športnike pozdravil vodja Pedagoške enote za šport pred. Gregor Hribar in se jim zahvalil za trud in uspehe, ki jih dosegajo v okviru tekmovanj. Prodekan je v svojem nagovoru poudaril pomen sodelovanja v športnih aktivnostih. Dobri rezultati športnikov, ki zastopajo Filozofsko fakulteto, so tudi odlična promocija za fakulteto. Želi si, da bi z uspešnim delom na tem področju še nadaljevali. Obenem je poudaril pomen Pedagoške enote za šport na fakulteti, saj ves čas skrbi za promocijo športa in športnih aktivnosti. Med sodelujočimi športniki, ki tekmujejo pod okriljem fakultete, so tudi predstavniki zaposlenih, ki se ravno tako udeležujejo tekmovanj v različnih športih.

 

Nekaj najbolj vidnih športnih rezultatov v tem študijskem letu najdete tukaj, utrinke s sprejema pa na spodnjih fotografijah (foto: Matjaž Rebolj).

 

Slike: