Back to top


13.11.2017

Razpis nagrade za najboljšo diplomsko in magistrsko nalogo s področja nevladnih organizacij

ISKRA (Stičišče NVO Istre in Krasa) razpisuje nagrado za najboljšo diplomsko in magistrsko nalogo, vezano na delo nevladnih organizacij za leto 2017. 


ISKRA - Stičišče NVO Istre in Krasa na koncu vsakega koledarskega leta podeljuje denarni nagradi za najboljše diplomsko in magistrsko nalogo v višini 250,00 evrov bruto, in sicer za naloge, ki obravnavajo delo nevladnih organizacij.

 

Razpis je namenjen študentkam/-om Univerze na Primorskem (ne glede na stalno prebivališče) in študentkam/-om drugih univerz v Sloveniji, s stalnim bivališčem v Obalno-kraški regiji, ki so v tekočem letu:

1) magistrirale/-i po t. i. bolonjskem sistemu ali diplomirale/-i po starem sistemu ali

2) diplomirale/-i po bolonjskem sistemu.

Prijave so mogoče do 27. novembra 2017. 

 

Več informacij je na voljo tukaj. 

Obrazec za prijavo pa tukaj. 

 Za več informacij so vam na voljo na info@sticisce-iskra.si in kontaktni številki Kulturno izobraževalnega društva PiNA (05 63 00 320).06.11.2017

Vabilo na tretje cepljenje proti Klopnemu meningoencefalitisu


Študente lanskega prvega letnika Filozofske fakultete Zdravstveni dom za študente Ljubljan vabi na tretje cepljenje proti klopnemu meningoencefalitisu. Cepljenje bo v petek, dne 10. 11. ter 17. 11. 2017 od 7. do 12. ure v prostorih Zdravstvenega doma za študente, Aškerčeva cesta 4.

 

S seboj obvezno prinesite kartice zdravstvenega zavarovanja, cepilne knjižice ter potrdilo o vpisu.