Back to top


13.03.2018

Pomoč pri magistrskem delu


Spoštovani,

 

na nas se je za pomoč pri magistrskem delu obrnila študentka Filozofske fakultete - posredujemo njeno sporočilo:

 

"Spoštovani in lepo pozdravljeni,

 

Sem Neva Kumer in zaključujem magistrski študij psihologije.


Za magistrsko nalogo pod vodstvom izr. prof. dr. Gaja Vidmarja, univ. dipl. psih in izr. prof. dr. Eve Boštjančič, univ. dipl. psih, opravljam obširno Slovensko študijo, na populaciji mladih odraslih (predvsem študentov, ki so stari med 18-30 let), pri čemer raziskujem
povezanost osebnostnih lastnostih s kariernimi usmeritvami.


S spoštovanjem do Vašega časa, Vas vljudno vabim v sodelovanje v naši raziskavi, v kateri bomo za veljavne rezultate uporabljenih vprašalnikov, potrebovali čim večje število študentov iz različnih smeri oziroma področij študija.

Če imate 15 min časa, Vas naprošam, če mi pomagate- s tem, da rešite spletni vprašalnik na spodnji povezavi. Zelo Vam bom hvaležna!

 

Že vnaprej sem Vam iskreno zahvaljujem!

 

Link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeG1ziSgjdWfeii5Ra4FB1YO1dDxMmhGiCplY2i7cAEXri8sg/viewform

 

S pozitivnimi pričakovanji in prijetnimi pozdravi,
Neva Kumer, dipl.biopsih. (uni)"08.03.2018

Razpis za dodelitev denarne podpore Vita Oražma

Rotary klub Kočevje objavlja javni razpis za dodelitev denarne podpore Vita Oražma v spomin na Dano Lovšin za leto 2018.


Prijave zbirajo do 30. aprila 2018

 

Več v razpisu

Prijava 02.03.2018

Usposabljanje za prostovoljce na Zvezi društev slepih in slabovidnih Slovenije

Na Zvezi društev slepih in slabovidnih Slovenije pripravljajo različne aktivnosti (delavnice, tabore) za slepe in slabovidne otroke in  mladostnike. Aktivnosti lahko izvedejo le ob pomoči prostovoljcev, zato tudi v letošnjem letu pripravljajo usposabljanje za prostovoljce, ki bo v soboto 10. marca 2018.


Udeleženci usposabljanja se bodo seznanili s slepote in slabovidnostjo, s komunikacijo s slepimi in slabovidnimi, naučili se bodo spremljati slepe in slabovidne … Po opravljenem usposabljanju bodo prejeli potrdilo o opravljenem usposabljanju ter priložnost za opravljanje prostovoljnega dela.

Plakat  in vabilo