Back to top


09.10.2018

Vabilo na tretje cepljenje proti klopnemu meningoencefalitisu za študente prve stopnje


Zdravstveni dom za študente Univerze v Ljubljani vabi študente lanskega prvega letnika na tretje cepljenje proti klopnemu meningoencefalitisu.

Cepljenje bo v petek, 19. 10. 2018 od 7. do 12. ure v prostorih Zdravstvenega doma za študente, Aškerčeva cesta 4.

S seboj obvezno prinesite kartico zdravstvenega zavarovanja, cepilno knjižico in potrdilo o vpisu.08.10.2018

Brezplačni zajtrk za študente Filozofske fakultete, 11. 10. 2018

V četrtek, 11. oktobra 2018, bo Mladinska zveza Brez izgovora v okviru projekta Študent, veš kaj ješ? delila brezplačne zajtrke za študente.


Pričakujemo te v avli Filozofske fakultete med 8.30 in 12. uro. Število zajtrkov je omejeno, zato pohiti in si zagotovi zdrav zajtrk, ki te bo napolnil z energijo in hranili vse do kosila.

Več o projektu si lahko prebereš na spletni strani www.veskajjes.si. Lahko nas poiščeš tudi na Instagram profilu veskajjes ali dogodek deliš med prijatelji študenti na Facebooku.

 

Se vidimo? SEVEDA!

 04.10.2018

Obvestilo za študente prve in druge stopnje – oddaja zaključnega dela


Obveščamo vas, da sta 1. 10. 2018 pričela veljati nova pravilnika glede zaključka študija na prvi in drugi stopnji (Pravilnik o zaključku študija na univerzitetnih študijskih programih prve stopnje in Pravilnik o magistrskem delu in zaključku študija na programih druge stopnje), ki prinašata nekaj novosti.

Največja sprememba se nanaša na področje oddaje zaključnega dela, ki je obravnavano v 5. poglavju pravilnikov. Študent mora  po prejemu informacije mentorja, mentorice, da je diplomsko/magistrsko delo ustrezno in primerno za zagovor, v študentski informacijski sistem oddati elektronsko obliko pisnega zaključnega dela. Vsako zaključno delo se namreč glede podobnosti vsebine z drugimi deli pred zagovorom preveri s programsko opremo za preverjanje podobnosti vsebine. Preverjanje podobnosti vsebine se izvede avtomatično po oddaji elektronske oblike pisne zaključne naloge v študijski informacijski sistem in se izdela analiza. Tu so navodila za študente glede oddajo zaključnega dela.

O rezultatu preverjanja podobnosti vsebine študent prejme obvestilo v študentskem informacijskem sistemu. Več o celotnem postopku oddaje zaključnega dela v preverjanje si lahko preberete v Pravilniku o preverjanju podobnosti vsebine elektronske oblike pisnega zaključnega dela študija in pogojih za začasno nedostopnost vsebine pisnega zaključnega dela študija.02.10.2018

Vabilo za prostovoljce in prostovoljke


Javni zavod Mladi zmaji - center za kakovostno preživljanje prostega časa mladih tudi v letošnjem letu išče nove prostovoljske moči!

 

Več informacij najdete v njihovem vabilu TUKAJ02.10.2018

Vadba za študente s posebnimi potrebami

Univerzitetni Center za obštudijsko dejavnost razpisuje vadbo za študente s posebnimi potrebami, in sicer:


  • Plavanje, vsako sredo: 16.00-17.00, bazen na Fakulteti za šport (Gortanova 22);
  • Vadba v dvorani, vsak četrtek: 15.30-16.30, Univerzitetna športna dvorana Rožna dolina (Svetčeva 11).

Vadbo vodi Jana Čander, športna pedagoginja, z več letnimi izkušnjami dela na Zvezi za šport invalidov Slovenije. Začetek izvedbe programov: sreda, 10. 10. 2018, in četrtek , 11. 10. 2018.

 

Prijave na vadbo sprejemajo preko elektronske prijavnice tukaj.

Center za obštudijsko dejavnost