Filozofska fakulteta Univerze v Ljubljani

Spoznaj delo dekanje

Ali te zanima, kako poteka VODENJE in UPRAVLJANJE Filozofske fakultete za EN DAN?

SPOZNAJ DELO DEKANJE Filozofske fakultete, ki vodi največjo fakulteto znotraj Univerze v Ljubljani z več kot 720 zaposlenimi in 4.246 študenti.

Kaj je potrebno narediti?

  • Če vas sodelovanje zanima, se najprej prijavite v portal. Več informacij o načinu prijave in o enodnevni osvetlitvi delovnega mesta je v priloženem PPT. S prijavo boste sodelovali v projektu Mentorstvo alumen – študent. Prosimo vas, da prijavo čim bolj natančno izpolnite. Če ste že prijavljeni v portalu, ponovno izpolnjevanje ni potrebno.
  • Pošljite MOTIVACIJSKO PISMO v priponki s svojimi kontaktnimi podatki in navedbo stopnje ter smeri študija do vključno 22. aprila na ursa.gruden@ff.uni-lj.si, s pripisom ZA OSVETLITEV DELOVNEGA MESTA DEKANJE, kjer boste pojasnili, zakaj izbrati ravno vas. Kandidatura ni odvisna od stopnje in smeri študija. 
  • Dekanja bo na osnovi motivacijskih pisem izbrala in k sebi povabila 3 študentke oz. študente za sodelovanje v projektu Mentorstvo alumen – študent, o čemer boste obveščeni preko portala na dani elektronski naslov.

V projekt se lahko vključite, tudi če vas zanimajo druga področja, saj sodelujejo mentorji iz različnih delovnih organizacij, kot so npr.: Councila of Europe, New York Timesa, ZRC SAZUja, različnih evropskih univerz, MIZŠja, Atlantic Grupe, Šole za ravnatelje …

Kontakt: ursa.gruden@ff.uni-lj.si, tel. številki:01/24 11 048.

Več informacij

Notices

Department of Translation Studies

Change of Office Hours Primož Jurko

Department of History

Change of Office Hours Alenka Cedilnik

Department of English

Change of Office Hours Lilijana Burcar

Change of Office Hours Jelena Filipović

Faculty of Arts

Participate in the student essay contest