Delavnica: Kako spreminjati svoje možgane?

Vabljeni na delavnico Kako spreminjati svoje možgane?, ki bo potekala v sredo, 26. 4. 2023, ob 18. uri na Filozofski fakulteti v predavalnici 528. Na delavnici bomo na zanimiv in interaktiven način spoznali anatomijo in delovanje možganov ter se dotaknili najnovejših odkritij iz področij nevroznanosti, psihologije in filozofije. Skupaj bomo raziskovali, kaj sploh je zavest in kako jo lahko preučujemo.

V drugem delu delavnice se bomo posvetili praktičnim vidikom; kako dejansko lahko sami vplivamo na svoje možgane, svoje počutje, navade in življenje. Delili bomo primere in tehnike, kot so Wim Hof metoda, meditacija in še več, ki lahko pozitivno vplivajo na naše možgane in naš način življenja.

Cilj delavnice je opolnomočiti študente, da spoznajo, da lahko sami aktivno vplivajo na svoje mentalno zdravje, počutje, navade in s tem izboljšajo svoj način življenja. Delavnica ni le za tiste, ki imajo težave s svojim mentalnim zdravjem, ampak je namenjena vsem študentom, ki si želijo živeti srečno, izpolnjeno in veselo življenje.

Events

10. 09. 2020
Department of Translation Studies, Department of Slovene Studies, Faculty of Arts

Konferenca Jezikovne tehnologije in digitalna humanistika

28. 09. 2020
International Office, Faculty of Arts

Welcome day for Exchange Students

10. 09. 2020
Faculty of Arts

Online presentation for international students

28. 09. 2020
Faculty of Arts

Online presentation of Faculty of Arts for international students

04. 11. 2020
Department of Asian Studies

A documentary feature film The Celestial Dragon