Delavnica: Kako spreminjati svoje možgane?

Vabljeni na delavnico Kako spreminjati svoje možgane?, ki bo potekala v sredo, 26. 4. 2023, ob 18. uri na Filozofski fakulteti v predavalnici 528. Na delavnici bomo na zanimiv in interaktiven način spoznali anatomijo in delovanje možganov ter se dotaknili najnovejših odkritij iz področij nevroznanosti, psihologije in filozofije. Skupaj bomo raziskovali, kaj sploh je zavest in kako jo lahko preučujemo.

V drugem delu delavnice se bomo posvetili praktičnim vidikom; kako dejansko lahko sami vplivamo na svoje možgane, svoje počutje, navade in življenje. Delili bomo primere in tehnike, kot so Wim Hof metoda, meditacija in še več, ki lahko pozitivno vplivajo na naše možgane in naš način življenja.

Cilj delavnice je opolnomočiti študente, da spoznajo, da lahko sami aktivno vplivajo na svoje mentalno zdravje, počutje, navade in s tem izboljšajo svoj način življenja. Delavnica ni le za tiste, ki imajo težave s svojim mentalnim zdravjem, ampak je namenjena vsem študentom, ki si želijo živeti srečno, izpolnjeno in veselo življenje.

Dogodki

Oddelek za geografijo, Filozofska fakulteta Univerze v Ljubljani

Javno predavanje dr. Marka Krevsa pred izvolitvijo v naziv redni profesor

Filozofska fakulteta Univerze v Ljubljani

Izmenjevalnico oblačil PRINESI // ODNESI

Oddelek za zgodovino, Filozofska fakulteta Univerze v Ljubljani

Predavanje Friederike Kind-Kovács: Kako raziskovati zgodovino otroštva otrok Budimpešte po prvi svetovni vojni

Oddelek za slavistiko, Filozofska fakulteta Univerze v Ljubljani

Gostujoča predavanja dr. Iváneka z Ostravske univerze

Filozofska fakulteta Univerze v Ljubljani

Spletna predstavitev za tuje študente