Mednarodne in primerjalne študije v izobraževanju odraslih in vseživljenjskem učenju

V sklopu Erasmus+ strateškega partnerstva INTALL, katerega partner je tudi Filozofska fakulteta, je na Univerzi v Würzburgu od 1. do 12. februarja 2021 potekala tretja akademija izobraževanja odraslih Mednarodne in primerjalne študije za študente in praktike v izobraževanju odraslih in vseživljenjskem učenju. Akademija je namenjena magistrskim in doktorskim študentom, pa tudi praktikom s področja izobraževanja odraslih. Letošnje akademije so se udeležili trije študenti Oddelka za pedagogiko in andragogiko Filozofske fakultete, zaradi covida-19 pa je potekala kot izobraževanje na daljavo.  

Več informacij o akademiji izobraževanja odraslih je dostopnih na spletni strani projekta.

Zadnje novice
15. 03. 2024

Prof. dr. Marta Verginella med izjemnimi mentoricami in mentorji Univerze v Ljubljani

Med izbranimi mentoricami in mentorji je tudi prof. dr. Marta Verginella z Oddelka za zgodovino Filozofske fakultete (Anže Malovrh, STA; vir: Univerze v Ljubljani)
15. 03. 2024

Slavnostni govor dobitnice nagrade Prešernovega sklada mag. Miljane Cunta na slovesni podelitvi diplom Oddelka za primerjalno književnost in literarno teorijo

Slavnostna govornica mag. Miljana Cunta, predstojnik prof. dr. Tone Smolej in gostujoča profesorica s Filozofske fakultete v Zagrebu izr. prof. dr. Ivana Brković (foto: arhiv Oddelka za primerjalno književnost in literarno teorijo)
13. 03. 2024

Članek prof. dr. Mojce Ramšak v novi številki Revije za evropske študije

Nova številka Revije za evropske študije nosi naslov Ponovna predstavitev COVID-19: Biopolitika, digitalizacija, državljanstvo