Filozofska fakulteta Univerze v Ljubljani

Akcija "Potrebuješ? Podarim!"

Člani in članice avtonomnega študentskega prostora K17 začenjajo akcijo "Potrebuješ? Podarim!", ki je v svojem bistvu organizirana izmenjevalnica predmetov, ki so jih nekateri študentke in študenti izgubili v poplavah, drugi pa jih imajo morda doma in bi jih bili pripravljeni podariti.

Akcija poteka tako, da študentke in študenti, ki iščete specifične predmete, potrebščine, orodja, pripomočke ..., vpišete, kaj iščete v aplikacijo. Tako bo poskrbljeno za varstvo vaših osebnih podatkov, saj bodo do njih imeli dostop samo člani upravnega odbora K17.

Ko bodo posameznice in posamezniki izpolnili obrazec, bodo v to isto skupino sproti dopolnjevali seznam stvari, ki jih iščejo, tako da se lahko javite in v K17 te predmete prinesete drugi, ki jih imate.

Povezava do seznama

V prostoru K17 vas čaka kotiček za donacije, kamor lahko odložite darovane predmete.

Glede splošnega zbiranja predmetov pa dodajamo informacijo, da imata Karitas in Slovenska filantropija trenutno skladišča polna, tako da nas bodo obvestili, ko bodo potrebovali kaj konkretnega, in vas bomo takrat o tem obvestili ter pripravili poseben kotiček v K17.

Obvestila

Oddelek za etnologijo in kulturno antropologijo

Osvetlitev delovnega mesta za en dan - možnosti za študente

Oddelek za sociologijo

Novosti Knjižnice Oddelka za sociologijo – maj/avgust 2023

Oddelek za etnologijo in kulturno antropologijo

Odprtost knjižnice (1.6.-30.9.2023)

Oddelek za prevajalstvo

Sprememba GU Nike Kocijančič Pokorn

Oddelek za primerjalno in splošno jezikoslovje

Sprememba GU Andrea Iván