Oddelek za geografijo

Revija GEOmix vabi k oddaji prispevkov in fotografij za fotonatečaj

GEOmix je revija, ki jo že od leta 1994 izdaja Društvo mladih geografov Slovenije (DMGS). Namenjena je vsem, ki jih profesionalno ali ljubiteljsko zanima področje geografije. V reviji, ki izhaja dvakrat letno, so objavljeni prispevki o društvenih dejavnostih, poročila iz različnih simpozijev, konferenc in drugih srečanj, potopisi, teksti o aktualnih geografskih tematikah, strokovni geografski članki, intervjuji ter razmišljanja.

Tema majske številke bo energetika. Vse zainteresirane vabimo k pisanju tako strokovnih člankov kot tudi ostalih prispevkov. Avtorje vljudno prosimo, da nam, v kolikor nameravate napisati prispevek, to sporočite že vnaprej, pri pisanju pa upoštevajte navodila za pisanje prispevkov (le-ta lahko najdete na naši spletni strani oz. vam jih posredujemo mi).

Na temo energetike poteka tudi fotonatečaj. Najboljše fotografije bodo krasile revijo, objavljene bodo tudi na socialnih omrežjih revije GEOmix.

Članke in ostale prispevke nam pošljite na geomix.dmgs@gmail.com, fotografije pa zbiramo na povezavi. Rok za oddajo pisnih prispevkov in fotografij je 9. april.

Na spletni strani lahko najdete decembrsko številko na temo daljinskega zaznavanja.

 

Lepo vabljeni k branju!

DMGS_energetika

 

Obvestila

Štipendije Utrechtske mreže za študente in mlade raziskovalce Univerze v Ljubljani

Razpis za pridobitev štipendije za poletne tečaje nemškega jezika na Bavarskem

Referat za doktorski študij, Referat, Filozofska fakulteta Univerze v Ljubljani

Razpis za pridobitev dvojnega doktorata v okviru mreže EUTOPIA

Filozofska fakulteta Univerze v Ljubljani

Informativa 2021

Oddelek za anglistiko in amerikanistiko

Prijava teme magistrske naloge