Znanstvenoraziskovalni inštitut

Spletni dogodek za izmenjavo projektnih ideje za razpise OE - Kultura, ustvarjalnost in vključujoča družba

Slovensko gospodarsko in raziskovalno združenje (SBRA) skupaj z Bruseljskimi predstavništvi iz Cipra, Poljske in Madžarske organizira spletni dogodek za izmenjavo projektnih idej za razpise Obzorje Evropa – Kultura, ustvarjalnost in vključujoča družba (Cluster 2: Culture, Creativity and Inclusive Society). Spletni brokerage dogodek bo  potekal v torek, 11. maja 2021, med 9:00 in 14:00.

Spletni dogodek je namenjen raziskovalni in inovativni skupnosti, ki želi s svojimi projektnimi idejami sodelovati na razpisih »Obzorje Evropa - Cluster 2: Culture, Creativity and Inclusive Society« ter poiskati partnerje za sestavo projektnih konzorcijev. Posebni poudarek bo na razpisih v ciljni skupini »2: Inovativne raziskave o evropski kulturni dediščini« ter kulturnih in ustvarjalnih industrijah.

V prvem delu dogodka bodo predstavljeni razpisi v grozdu 2 programa Horizon Europe ter prihajajoči razpis EIT s področja kulturnega in ustvarjalnega sektorja. V drugem delu pa bodo imeli udeleženci možnost predstaviti svoje aktivnosti in projektne ideje, ki so teme razpisov, na t. i. 3-minutnih pitchih.

Če vas prijava zanima, se lahko registrirate na spodnji povezavi, kjer poleg vaših kontaktnih podatkov izberete tudi tematsko področje, ki vas zanima, ter opišete vašo organizacijo in vaše aktivnosti, povezane z izbrano temo. Na dogodku lahko sodelujete s prezentacijo, lahko pa se udeležite samo kot poslušalec. Število prezentacij je omejeno, v primeru prevelikega število kandidatov bo organizator opravil izbirni postopek.

Priloženo posredujemo še uradno vabilo na dogodek, program in osnutek delovnega programa Horizon Europe - Cluster 2, kjer so posamezne teme bolj podrobno opisane.

Prijavite se lahko na priloženi spletni povezavi, in sicer najkasneje do četrtka, 6. maja 2021.

Obvestila

Štipendije Utrechtske mreže za študente in mlade raziskovalce Univerze v Ljubljani

Osrednja humanistična knjižnica

Knjižnica Oddelka za klasično filologijo v ponedeljek, 26. 7., zaprta

Oddelek za klasično filologijo

Knjižnica in tajništvo v ponedeljek

Oddelek za arheologijo

Oddelčno tajništvo

Znanstvenoraziskovalni inštitut

Komplementarno financiranje v okviru inštrumenta TEAMING

Znanstvenoraziskovalni inštitut

Obvestilo v zvezi z evalvacijo Javnega razpisa za sofinanciranje raziskovalnih projektov za leto 2021

Znanstvenoraziskovalni inštitut

E-novičnik CMEPIUS

Oddelek za arheologijo

Pogoji za napredovanje v višji letnik v študijskem letu 2021/2022

Oddelek za primerjalno književnost in literarno teorijo

Sprememba GU Anja Mrak

Oddelek za slovenistiko

PROSTO DELOVNO MESTO - učitelj slovenščine v OŠ